facebook script

Wilt u een overvloedig leven hebben?

Wilt u een overvloedig leven hebben?

Goed, want Jezus wil dat ook voor u! Hij zegt dat in Johannes 10:10. Door de hele Bijbel staan er ware verhalen, gelijkenissen en geboden van God, die u naar dat doel kunnen leiden. En Trim Worm kan helpen.

Wat is Trim Worm?

Trim Worm is een recept voor overvloedig leven, dat duizenden families heeft gezegend. Families, die hebben gestreden met voedselonzekerheid, depressie, uitputting, slechte voeding, ziekte, verslaving, armoede en uitdroging hebben hoop gevonden in de acht ingrediënten van het Trim Worm recept: Tuinieren, Rust, Instelling, Maaltijden, Water, Ondernemen, Reinheid en Matigheid,.

Door Trim Worm kunt u leren wat de wetenschap en de Bijbel leren over goede gezondheid. Deze waarheden kunnen u en uw kinderen helpen om lichamelijk, emotioneel en geestelijk sterker te groeien. Laten wij naar de gezondheid bevorderende levensstijlkeuzes van Trim Worm kijken:

Tuinieren: God plantte de eerste tuin en zei tegen de eerste mensen om ervoor te zorgen. (Genesis 2:8,15) Tuinieren en landbouw zijn door God ingesteld werk en kunnen een overvloed geven aan hen, die ijverig en toegewijd zijn. Moestuinen en boerderijen zijn uitstekende manieren voor de mens om in hun voedselbehoefte te voorzien en de kost te verdienen.

Rust: God schiep het daglicht om te werken en de nacht om te slapen en Hij zette de Sabbat voor rust en aanbidding apart. (Genesis 2:1-3, Exodus 20:8-11) Regelmatige rust kan stress verminderen, energie herstellen, gezondheid en genezing bevorderen, het verstand scherpen en relaties versterken. Het lichaam van de vrouw heeft ook rust nodig tussen de geboorte van baby’s. Wanneer zwangerschappen te kort op elkaar volgen heeft de vrouw niet genoeg voeding voor haarzelf en de baby en lijden beiden hieronder. Het land heeft ook rust nodig. De Bijbel raadt aan velden iedere zeven jaar te laten rusten om de opbrengst van de andere zes jaar te verhogen.

Instelling: De Bijbel zegt het goed: “Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid, een sombere geest verzwakt het lichaam.” (Spreuken 17:22) U kunt voor een positieve instelling kiezen door dankbaarheid en lof te uiten, anderen te helpen, anderen te vergeven en uw gedachten op verheffende zaken te richten. De Heilige Geest kan ook uw verstand en emoties helen wanneer u om hulp vraagt.

Maaltijden: Gods oorspronkelijke dieetrichtlijnen vertellen zowel dieren als mensen om een plantaardig dieet te nuttigen. En God zei: Zie Ik geef u al het zaaddragende gewas dat op heel de aarde is, en alle bomen waaraan zaaddragende boomvruchten zijn; dat zal u tot voedsel dienen. Maar aan al de dieren van de aarde, aan alle vogels in de lucht en aan al wat over de aarde kruipt, waarin leven is, heb Ik al het groene gewas tot voedsel gegeven. En het was zo. (Genesis 1:29,30) Dit plan is nog steeds de gezondste keuze! Het eten van dieren en hun producten kunnen slechte gezondheid en ziekte bevorderen. Geraffineerd voedsel en dat met toegevoegd suiker of vet kunnen het lichaam van benodigde voedingsstoffen beroven. Veel ziekten worden het best voorkomen, en in sommige gevallen genezen, door een gevarieerd, plantaardig dieet, met inbegrip van voedsel in een regenboog van natuurlijke kleuren. Men zou baby’s tijdens de eerste twee levensjaren geleidelijk meer natuurlijk plantaardig eten moeten geven.

Water: Water is nodig buiten het lichaam voor reinheid en binnenin om elke cel te laten functioneren. Het bevat voedingsstoffen en verwijdert afval. Het maakt een groot deel uit van gezond bloed en de hersenen moeten 85% water bevatten om helder te kunnen denken. Bier, alcohol, frisdrank, koffie en zwarte thee schaden meer dan dat zij de lichaams- en hersenfunctie bevorderen.  De drank, die God ontwierp voor een goede gezondheid is puur, schoon water en geen andere drank kan zo weldadig zijn.

Ondernemen: Een zakelijke onderneming starten, die in het onderhoud van uw familie voorziet en anderen in dienst heeft, kan een bron van waardigheid en zegen zijn. Een bank kan helpen in fondsen voor kleine ondernemers te voorzien. God zal uw pogingen zegenen, vooral wanneer u eropuit bent rijk te worden in goede daden (1 Timoteüs 6:17-19) en uw tienden aan Hem teruggeeft.

Reinheid: Het in de praktijk brengen van goede reinheid en hygiëne kan het aantal schadelijke microbes, wormen en parasieten verminderen, wat het lichaam beschermt tegen ziekte en kwalen. Het handen wassen, wat in de Bijbel speciaal opgedragen wordt, is één van de beste manieren om ziekte te voorkomen. Huizen moeten ook rookvrij zijn, zodat iedereen zuivere lucht kan inademen. Eten moet schoon zijn en vrij van giftige schimmelbesmettingen, die ondervoeding en ernstige ziekte kunnen veroorzaken. Gezinnen moeten een schoon, goed onderhouden toilet of badkamer hebben om in privacy te voorzien en een veilige plaats voor menselijk afval te bieden.

Matigheid: Satan kan de vergiften gebruiken die in tabak, alcohol en drugs gevonden worden om de gedachten van mensen te vangen en hun levens te verwoesten. Deze stoffen moeten gemeden worden omdat zij ellende en slechte gezondheid veroorzaken en God onteren. In plaats daarvan moedigt de Bijbel ons aan om verstandig te zijn en ons lichaam als Zijn tempel te behandelen. (1 Korintiërs 6:19-20) God kan u helpen uw afhankelijkheid te overwinnen en u zelfbeheersing geven, ook wel matigheid genoemd! Zelfbeheersing helpt ook om gezonde, bevredigende huwelijken te onderhouden en ongeluk, ziekte en geweld te vermijden, die kunnen ontstaan wanneer Gods plan voor het huwelijk niet gerespecteerd wordt.

Dat is het TRIM WORM recept voor overvloedig leven!

Hoe kan ik het TRIM WORM recept volgen en delen?

Iedereen, die een gelukkiger, gezonder leven zoekt kan gratis TRIM WORM cursussen online volgen. Ga naar www.farmstew.org en klik op ‘The Recipe’, waar u de link naar de E-learning cursus kunt vinden.

Deze cursussen geven de informatie en praktische vaardigheden die u nodig heeft om het TRIM WORM recept zelf te proberen.

Wanneer u ervoor kiest Jezus te volgen met uw TRIM WORM levensstijl, dan kunt u Gods beloften van rijke zegeningen in uw leven geloven. Jezus zei: “Ik ben gekomen om hun het leven te geven in al zijn volheid.” (Johannes 10:10)

Overvloedig leven is het doel van God en TRIM WORM voor u, uw familie, uw gemeenschap en de wereld. Sluit je aan bij de TRIM WORM familie door het in praktijk brengen en delen van het recept voor overvloedig leven.